Er mit drikkevand rent?

Dette spørgsmål er der flere og flere danskere som spørger om, og desværre må vi konstatere, at nej det er det ikke.

I de senere år er der fundet flere pesticider, legionella og andre bakterier, sprøjtegifte med flere, i vores, ellers så rene brugs- og drikkevand.

Og til trods for, at mange vandforsyninger og kommuner er gået ind i kampen for rent drikkevand i fremtiden, vil der i perioden, til dette er indfriet, fortsat findes både bakterier og pesticider. Derudover er der ingen tidshorisont for hvornår denne kamp er vundet.

Rent drikkevand
PurePro vandrensningsanlæg

Kan jeg selv gøre mit vand rent?

Der findes heldigvis flere metoder til, at sikre rent vand til dig selv, og din familie.

Rent vand i vandhanen

Du kan fx installere et vandrensningssystem, som både fjerner op til 99% af alle bakterier, men også blødgører vandet, så det er fri for calcium og magnesium (også kaldet kalk). Med vores vandrensning- og blødgøringsanlæg, vil du altid have hele 12 liter frisk, renset og silkeblødt vand til rådighed i en separat vandhane, eller i den vandhane du fx har ved køkkenvasken.

Rent vand i hele huset

Alternativt kan du installere et komplet anlæg direkte til din vandforsyning, således at alt dit brugsvand i huset, er renset for bakterier, urenheder og kalk INDEN det kommer ud i dine vandhaner, toilettet, badet mv.

Artikler i medierne om forurenet vand i Danmark

Er du interesseret i at læse mere om fundene af bakterier og sprøjtegifte i vores vand, er her et lille udsnit af artikler om emnet:

Beskidt drikkevand i Danmark