Hvem er Nordic PurePro?

Nordic PurePro blev etableret for at levere behandlingssystemer til vand og tilbehør af høj kvalitet.
Vi er specialiseret indenfor en lang række af standard og skræddersyede Omvendt Osmose (RO) vandrensningssystemer som alle kan komme i nærheden af – både økonomisk og teknisk.

Hos Nordic PurePro er vores mission at levere løsninger for en sundere tilværelse uden urent og kalkfyldt vand, ved at tilbyde produkter som dækker den enkeltes behov og ønsker.

Glade forældre
Meget rent vand

Vi går ikke på kompromis

Vores vandrensningsanlæg bidrager til rent og kalkfrit vand, som både sundhedsmæssigt og økonomisk giver enorme besparelser. Dette fx i form af mindre irritation af hud og hår, langt færre bakterier og sprøjtegifte, lettere rengøring og længere levetid på hårde hvidevarer, vandarmaturer og rørinstallationer.

Da vi ønsker, at levere de bedste produkter – som i øvrigt er nøje udvalgt af vores specialister, kan vi stolt stå inde for alt vi leverer, og vi kan garantere din tilfredshed, ved blandt andet at tilbyde 30 dages fuld returret på alle vores produkter.

Vi er stolte af vores service

Vi tilbyder vores kunder produkter i høj kvalitet og med lang levetid, og til yderst konkurrencedygtige priser og vores specialister sidder altid klar til, at rådgive dig frem til den helt rigtige løsning for dig. Vi tilbyder:

Vandbehandlingsystemer – standard og skræddersyede løsninger
Vandprøve i netop din vandforsyning
Installation, reparation og vedligeholdelse.

Fist bump